Hoppa till sidans innehåll

Medlemsmötet 26/8 sammanfattning

27 AUG 2020 10:23
  • Uppdaterad: 27 AUG 2020 10:23

Förhållningsregler vid seriematcher pga Covid-19, detta finns som en egen nyhet på förstasidan. Läs den!

Vi gick igenom spelarförlusterna. Kai är ännu skadad, Simon likaså. Kenth och William har valt att spela med SIF, Liza och Robert har valt att spela för Piteå.

Nya spelare som valt att ha A-licens detta år: Knut, Wilma är klara. Sen har vi ett par till som inte lämat besked ännu. Ella och Isac.

Luleå BF har dragit sig ur div. 1, deras matcher stryks.

F-lagets första match är hemma mot Loet lör 12/09 11:00

A-laget har första matchen i Kalix (sammandrag) lör 19/09 12:20 och helgen efter är det Vilhelmina och Umeå borta.

Då spelartruppen är tunnare än tidigare är det viktigta att man meddelar i god tid ifall man inte kan spela, speciellt bortamatcherna. A & F-lagets matchlänkar är uppdaterade på hemsidan. Vi har pusslat lite så våra två lags bortamatcher inte ska infalla på samma dagar. SVBF har denna säsong godkänt att 3st spelare får "dubblera" mellan olika lag vilket underlättar för oss. Vi har ska också  upprätta ett spelaravtal med SIF.

Emil har lovat att hjälpa till vid ett miniläger, intresse fanns bland alla på mötet. Arne kollar med honom när det kan funka.

Nästa onsdag startar ungdomsbowlingen, vi kommer ha en gratis "prova-på" denna gång. Annonsering ska ske på FB. Fler ledare kan vara önskvärt i fall någon har tid.

VBBF har årsmöte nästa torsdag kl. 19.00 på Bowlingkomaniet. Vi ser gärna att fler går förutom Arne och Sara som redan sitter i styrelsen.

Hallen kommer på måndagar 18-19 erbjuda teknikträning/banläsning för alla i Skellefteå med a-licens. Kostnad 50:-/tillfälle. OBS! Man får inte använda scoringen.

Vägstädningen gav ett bra tillskott i klubbkassan och till de som jobbade. Vi har även nästa säsong möjligheten till detta jobb. Alla ansåg att det var ett bra jobb och vi får fundera på upplägget inför nästa vår. 

New Body försäljningen kommer starta from nästa vecka, Erika tar med allt material till nästa träning.

Vi kommer sälja bingolotter till uppesittarkvällen även i år.

Oljeprofiler. Hallen har kört ett tag med de två nya 38f och 42f. Nästa vecka kör vi båda profilerna och hallen bjuder på lite längre träning. SIF kör samma upplägg. Efter den träningen utvärderar vi vad vi tycker och meddelar hallen vår åsikt.

Nya matchtröjor är på G, styrelsen (Mikael L) hade nästan allt klart men då började vi inse brister i kvalitén och materialet. Intresse fanns också för en hoodie. Nya förslag kommer.

 

Skribent: Magnus Holmberg
E-post: Adressen Gömd

 SPONSORER

 

 

 

 

STÖD BK PRANA.

Koppla ditt spelkort hos svenskaspel

för att stödja vår förening.

 

Postadress:
BK Prana - Bowling
Sara Almqvist, Hörnellgatan 13
93130 Skellefteå

Besöksadress:
Sara Almqvist, Gymnasievägen 14B
93157 Skellefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sara.almqvist@hotmai...

Se all info