Hoppa till sidans innehåll
Årsmöte

Info från styrelsen: Årsmöte, motioner, träningar, städning osv.

27 APR 2021 09:17
  • Uppdaterad: 27 APR 2021 09:17

Styrelsen hade möte i går och har en del info att dela med sig av.

*Klubbträningen avslutas efter onsdagens träning 28/4. Normalt brukar vi ha ett sommaruppehåll fram till slutet av augusti. Styrelsen har beslutat att de som vill träna extra under Maj och Juni får ett ekonomiskt bidrag (sommarträning) . Medlemmar får en subvention av klubben men vi har ingen bokad tid på hallen.

Regler sommarträning: spela 4serier och klubben betalar 2serier. Gäller en gång / veckan. Säg bara till i kassan när ni betalar att två serier skall sättas på klubben.

*Klubbmästerskapet brukar spelas i Maj, detta skjuts fram till i höst.

*5/5 Sista dagen att lämna in motioner till årsmötet. Dessa skickas in per mail till Sara: This is a mailto link

*Onsdag 2/6 ÅRSMÖTE. 18.30 på Bowlingkompaniet. Vi ska försöka se till att man kan deltaga digitalt. Annars kan man som alltid lämna fullmakt till någon annan som skall på mötet. Vi kommer vara i en tom hall så det är inget problem att hålla ett gott avstånd till varandra.

*Vägstädning kommer utföras på ett städområde. Dialog med Peter S förs om vilket datum som skall planeras in. Mera info kommer separat om detta, gissningsvis är att det ligger ett par veckor fram i tiden.

*Säsongsupptakt planeras till onsdag 18/8, vädret styr vad som skall planeras. Minigolf, grillning?

*Klubbmästerskap spelas på första träningstillfället i höst. Onsdag 25/8 kl. 18.00 som vanligt spelar vi 6serier. Sen fortsätter vi med träningarna på onsdagarna efter detta.

*Läger/extra träning i höst. Styrelsen ska kolla med Emil om han kan hålla i ett liknande läger som sist. Styrelsen får återkomma när vi vet mer om dag och tid.

*Säsongen 2021/2022 så kommer det införas ett matbidrag för de som åker på bortamatcher. 100kr/deltagare

*Styrelsens avsikt är att även nästa säsong ha två lag i seriespel. Hur smittläge och restriktioner ser ut i höst kan vi bara gissa just nu. Nästa års styrelse följer utvecklingen och vi får helt enkelt ligga lågt. MEN vi har inte tappat medlemmar och intresset att spela finns. Bara hoppas på att vi kan få börja tävla och börja spela matcher igen!

/ STYRELSEN BK PRANA

Skribent: Magnus Holmberg
E-post: Adressen Gömd

 SPONSORER

 

 

 

 

STÖD BK PRANA.

Koppla ditt spelkort hos svenskaspel

för att stödja vår förening.

 

Postadress:
BK Prana - Bowling
Sara Almqvist, Hörnellgatan 13
93130 Skellefteå

Besöksadress:
Sara Almqvist, Gymnasievägen 14B
93157 Skellefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sara.almqvist@hotmai...

Se all info