Hoppa till sidans innehåll

Trevlig söndag för Prana i Norrbotten!

07 APR 2019 19:55
Bortamatcher i Norrbotten i den näst sista serieomgången. Först match mot Boden där målet främst var att inte tappa så mycket diff... Därefter väntade Loet i Luleå och det var en match vi hoppades vinna!
  • Uppdaterad: 07 APR 2019 19:55

Vi startade upp överaskande bra i Boden!!!! En fin förstaserie gav ledning med 3-2!!! Vi kliade oss lite i huvudet då vi som oftast ligger under med 5-0 och minus 300 efter första serien i Boden...

I andra serien åter hyfsat spel, vi tog 2 av banparen, men tappade totalen då ett bord förlorade med hela 111 poäng.... Men 5-5 i halvtid var överraskande! Tyvärr tappade vi spelet sista 2 serierna medan Boden fortsatte i samma tempo och tog hem avslutningsserierna med 4-1. Boden vann med 13-7 men det kändes som en helt okej insats trots den väntade förlusten... Peter bäst som så ofta med 848 just före Sara 846.

Efter en god måltid styrde vi skutan mot kusten för spel mot Loet. Loet är ett lag vi ofta vinner mot men det är oftast väldigt jämna matcher.

Vi började lite halvdant faktiskt, men efter en bra avslutning i den första serien fick vi med oss en 4-1 ledning. I den andra serien spelade vi åter lite halvdant men lyckades kämpa till oss 2 poäng. 3-2 till Loet.

4-6 i halvtid och inget var klart! Men i den tredje serien fick vi igång spelet rejält och tog hem serien med 4-1 och ledde nu med 10-5. Som så ofta ska det ju vara klart då "bara" en poäng behövs men just det är ju ofta det svåra konstigt nog! Och så även i dag! Rejält darrigt faktiskt och först i sista rutan stod det klart avv vi tog 2 banpoäng och seger med 12-8!!!

Kanske inte den bästa matchen vi gjort men vi kämpade verkligen på bra, och det avgjorde matchen! Bäst som vanligt Peter nu med 893! Över 800 med god marginal även Kentha, Micke B och Olle!!!

En lyckad helg då lite tappad diff mot Boden och en seger mot Loet gör att det ser bra ut i kampen att undvika negativt kval! Nu laddar vi för sista helgens sammandrag som i år avgörs i Skellefteå! Givetvis lite bekvämt att spela i hemmahallen, men brukar vara en trevlig avslutning att åka bort och spela sammandrag med hotell och kortspel och umgänge med laget så känns lite synd....

Farmarlaget hade sitt avslutande sammandrag nu i helgen och har spelat klart! Laget slutade på en fin tredjeplats bara 2 poäng från serietvåan Piteå efter 2 segrar i helgen! Laget har till och med en chans att få spela kval till allsvenskan om a-laget skulle hamna top-3 i sin serie vilket inte är så troligt men..

Först match mot Luleå BFdär vi vann med 17-3 Där var Micke M duktig med 801! Även Thomas 790 och Gunnar 762 får med beröm godkänt!

Mot seriesuveränen SIF blev det en klar förlust med 4-16. Gunnar får godkänt med 760, och även Ingmar var över 700 med 712.

Avslutningsvis vann laget mot Vilhelminas F-lag med 12-8 efter en riktigt bra match! Gunnar grym med 854!! Thomas också duktig med 782 liksom Micke M som slog 762.

24 April 19.00 spelar vi KM!!!

Skribent: Prana
Epost: Adressen Gömd

 SPONSORER

 

 

 

 

STÖD BK PRANA.

Koppla ditt spelkort hos svenskaspel

för att stödja vår förening.

 

Postadress:
BK Prana - Bowling
Sara Almqvist, Frostkåge 270
93492 Kåge

Besöksadress:
Sara Almqvist, Gymnasievägen 14B
93157 Skellefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info