Hoppa till sidans innehåll

Seger mot Loet!

26 JAN 2019 12:35
Förra helgen var ju ingen succé med en mycket svag insats mot Piteå... Så förhoppningarna var stora på revansch och en seger i dagens match mot Loet.
  • Uppdaterad: 26 JAN 2019 12:35

Men det kändes som att osäkerheten från förra helgen satt kvar! Riktigt spänt spel i första serien på många händer och Loet tog hem omgången med 2-3 efter att tagit totalen väldigt klart!

Blekt även i början på den andra serien och det var väldigt jämt, men plötsligt fick vi igång strikandet!!! 4-1 till oss kändes bra, men Loet stretade emot bra med ännu en omgång över 1600, Det var bara det att nu spelade vi bra!

6-4 i halvtid och ändå ovisst!

Väldigt jämt spel i den tredje serien, med 2 rutor kvar var alla borden inom +-20 pinnar, men vi la in en rökare i slutrutan och tog hem alla borden!!! 5-0 och matchen klar!!!

I den sista serien vart det väl lite avstannande som det så ofta blir men 4-1 till oss och 15-5 i matchen!!!

Förra helgen kände det som stolpe ut i de jämna borden, men i dag var det verkligen tvärtom. Loet spelade i princip lika bra, men vi var hetare i slutrutorna som vi SKA vara på hemmaplan framförallt!

Peter som alltid bäst med 924! Han är otrolig!!!!  Näst bäst var Ladan som gick in i väggen i sista som vanligt...Mange hade samma fenomen med vikande ork, och man kan nog konstatera att dessa 2 likt en hel del skidåkare drabbats av överträning, då räcker inte alltid orken till! Olle riktigt bra med 850. Olle var i par med Ladan bäste poängplockare då dessa 2 storskruvare vann alla sina matcher!!! Även Sara över pari med 811. Coach Micke bänkade sig efter förra helgens spel, men hoppade in och visade att nu är han på G!!! 651/3 är kanonbra!

Farmarlaget vann mot IFK Umeå med 14-6. Micke M 757 och Maja 723 får med beröm godkänt.

Skribent: Prana
Epost: Adressen Gömd

 SPONSORER

 

 

 

 

STÖD BK PRANA.

Koppla ditt spelkort hos svenskaspel

för att stödja vår förening.

 

Postadress:
BK Prana - Bowling
Sara Almqvist, Frostkåge 270
93492 Kåge

Besöksadress:
Sara Almqvist, Gymnasievägen 14B
93157 Skellefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info