Hoppa till sidans innehåll

Piteå BK inget favoritmotstånd denna säsong...

09 MAR 2019 15:09
Piteå hemma stod på programmet i helgen. Vi hade revansch att utkräva efter den snöpliga 11-9 förlusten i sammandraget sist, där vi verkligen vek ner oss i de avgörande lägena och förlorade matchen trots att vi slog betydligt högre kägelpoäng.
  • Uppdaterad: 09 MAR 2019 15:09

Det började ganska skapligt ändå! 3-2 med mersmak, kunde blivit någon poäng till men helt okej!

I en andra serien lite knackigare spel men framförallt spelade Piteå otroligt bra!!!! Det såg ut som vi bara skulle ta ett bord men givetvis tappade vi det också i sista rutan så 0-5........ Ingen rolig serie men Piteå spelade fantastiskt bra med hela 1803!!

3-7 i halvtid och nu var goda råd dyra...

I den tredje serien såg det bättre och med en 4-1 skulle matchen leva rejält men åter vänder Piteå ett bord i sista rutan och vinner det med 5 pinnar så "bara" 3-2 till oss.

Nåja. 6-9 och forfarande chans till seger eller oavgjort! Och den sista serien såg åter ut att gå till oss med god marginal, frågan var bara om det skulle räcka till poäng? Svaret var nej! Allt handlade om första banparet som var en rysare och det bordet tappade vi med TVÅ poäng... 3-2 till oss och förlust med 9-11!

En otroligt tung förlust! Vi är klart bättre i 3 av serierna, vi är åter mot Piteå betydligt bättre i kägelpoäng men ger bort dom jämna borden!!!! Heder till Piteå som gör en kanonmatch, och framförallt åter igen är hetare i slutrutorna! men att vi inte tog poäng i denna match är helt och hållet vårat eget fel! 

Hade vi vunnit denna match hade vi varit klara från att hamna i negativt kval, nu är vi insyltade igen... Nåja vi har fortfarande saken i egna händer i alla fall, men som sagt otroligt onödigt!

Bäst som så ofta Peter med 959! Magnus också duktig med 927. Coach Micke bra igen med 903! Wille riktigt bra med 834!!!  I Piteå måste Johan L nämnas som spelade fantastiskt bra och rullade in hela 972!!!

Skribent: Prana
Epost: Adressen Gömd

 SPONSORER

 

 

 

 

STÖD BK PRANA.

Koppla ditt spelkort hos svenskaspel

för att stödja vår förening.

 

Postadress:
BK Prana - Bowling
Sara Almqvist, Frostkåge 270
93492 Kåge

Besöksadress:
Sara Almqvist, Gymnasievägen 14B
93157 Skellefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info