Hoppa till sidans innehåll

Inga poäng på södersvängen....

02 DEC 2018 20:13
2 bortamatcher stod på programmet under lördagen. Serietvåan Flash och serietrean Umeå IK var motståndet. Inga lätta matcher direkt..
  • Uppdaterad: 02 DEC 2018 20:13

Lite klent med folk i helgen gjorde att lagledningen hade ett tufft jobb, men till slut lyckades vi skrapa ihop 8 man som styrde skutan söderut.

Första stoppet var i Umeå  där vi mötte Umeå IK. Umepojkarna var lite bättre från start till mål tyvärr. 14-5 kändes väl som lite onödigt stora siffror då det inte var så ojämnt men precis som senast mot UIK var dom myket vassare i slutrutorna. 6514-6289 var kägelpoängen i matchen.

Individuellt gladde Simon som var bäst med 849. Kul att han är igång igen! Peter och Sara som alltid bra. 841 och 824 för dom. Strålande spel av Thomas som slog 812! Wille gjorde A-lagsdebut som startspelare och gjorde det bra med 722 trots ett jobbig start.

In i bussen och fortsatt färd söderut! Efter en utmärkt lunch på Matkompaniet i Övik så var vi laddade för att försöka knipa någon poäng av BK Flash!

Men det började bedrövligt!!! Efter 4-5 rutor var vi 200 pinnar efter! Måste vara ett rekord i sig? Nåväl stannade minuset på den nivån men ändå 5-0 till Flash vilket var väldigt rättvist, även om vi förlorade ett bord med bara 4 poäng...

I dan andra serien spelade vi plötsligt riktigt bra och med några rutor var 4-1 till oss i princip klart, men bord Olle/Ladan lyckades tappa ett överläge med 50 poäng till förlust med 4 poäng.... Nåja, 3-2 till oss kändes lite roligare och 1710 är fina siffror!

Men tyvärr blev det ingen positiv boost av poängen, utan Flash spelade hem resten av matchen enkelt och vann med 16-4! Inte så mycket att säga om! 6794-6348 var kägelpoängen.

Bäst var Peter med 882 trots en trög start med 157.. Dagens stora glädjeämne var Wille som slog personbästa så det stänkte med hela 850!!!! En otrolig prestation av Wille som bara är 12 år!!! Simon åter över 800!!

Totalt sett en besvikelse! Kanske ingen skräll med noll poäng på denna resa, men vi ska inte förlora så stort!!! Men vi höll humöret uppe trots att vi fick åka hem utan vare sig poäng och några torkdukar då våra torkdukar av någon anledning var väldigt populära hos våra motståndare i helgen..:) Simon och bord Wille/Thomas ska verkligen ha plus i kanten!

Farmarlaget åkte till Vilhelmina för match, tyvärr med bara 7 spelare!"

Då är det svårt att vinna matcher..:( Det blev förlust med 17-3 och kägelpoängen 4568 säger ju inte så mycket mer än att vi hade få spelare..... Arne som spelade själv var bäst med 744. Yngve också över 700 med 724. Övriga kan bättre!

I övrigt är det oroande att vi har så pass svårt att få ihop folk till matchena! Som det ser ut nu är vi för lite folk för att ha 2 lag i seriespel, men vi får hoppas att vi kan locka någon ny spelare innan serien startar om i januari, och förhoppningsvis försöker alla att planera in våren matcher i sin kalender så lagledningen slipper få gråa hårstrån...

Skribent: Prana
Epost: Adressen Gömd

 SPONSORER

 

 

 

 

STÖD BK PRANA.

Koppla ditt spelkort hos svenskaspel

för att stödja vår förening.

 

Postadress:
BK Prana - Bowling
Sara Almqvist, Frostkåge 270
93492 Kåge

Besöksadress:
Sara Almqvist, Gymnasievägen 14B
93157 Skellefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info