Hoppa till sidans innehåll

"Bara" oavgjort mot Vilhelmina

22 FEB 2020 14:18
Hemmamatch i helgen och motståndet var vassa Vilhelmina IK. Vill vi vara med striden om top-3 var seger en nödvändighet efter att förlorat de 2 tidigare matcherna mot Vilhelminapojkarna
  • Uppdaterad: 22 FEB 2020 14:18

Det såg bra ut till en början. i den första serien blev det 3-2 till oss efter stabilt spel.

I den andra serien fortsatt stabilt länge och väl. Vi hade totalen och 2-3 bord ganska länge, men i slutrutorna vaknade VIK till och vände omgången hastigt och mindre lustigt till 1-4 i en jämn omgång!

4-6 i halvtid och bättring krävdes, och så blev det! 4-1 till oss efter dagens högsta omgång 1797. 8-7 och nu var vi i spets!

Sista serien startade upp bra och 2 bord ganska snabbt "klara" och totalen plus till oss med knappa 100 poäng efter halva serien, men Vilhelmina skärpte til det och knaprade i kapp på totalen och inför slutrutan var 2 bord till oss säkrade, men totalen jämn. Dock kändes det positivt då nästan hela laget hade strikar i ruta nio vilket gav oss ett bra läge då vi hade allt i egna händer, men den chansen tog vi inte! Ett flertal tomrutor i sista rutan för oss, medan motståndarna strikade gjorde att VIK tog hem totalen enkelt faktiskt och ordnade därför oavgjort 10-10.

En match det känns som vi skulle ha vunnit egentligen? Vi slog ca 100 poäng mer än motståndarna i kägelpoäng, och hade bowling spelats med 9 rutor hade vi nog haft 3-400 poäng mer faktiskt.... :) Men faktum är att Vilhelmina var mycket bättre när det gällde, och var det laget som ville mest, därför tog dom den ena poängen fullt rättvist. Vi får jobba vidare på att ta fram viljan när det gäller. Känns som det hänt lite för ofta denna säsong att vi viker ner oss faktiskt.

Bäst individuellt Jögge med 949 just före Ladan med 940. Säsongsbästa för dessa herrar, men båda dessa lyckades pricka in en tomruta i sista rutan trots strikerad innan vilket kostade... Olle spurtade friskt i den sista serien och var inte långt efter med 934. Peter 889 och Sara 836 också okej. I övrigt lite trögt och visst märktes det att formtoppade coach Micke saknades denna match.

Skribent: Prana
Epost: Adressen Gömd

 SPONSORER

 

 

 

 

STÖD BK PRANA.

Koppla ditt spelkort hos svenskaspel

för att stödja vår förening.

 

Postadress:
BK Prana - Bowling
Sara Almqvist, Frostkåge 270
93492 Kåge

Besöksadress:
Sara Almqvist, Gymnasievägen 14B
93157 Skellefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info