Hoppa till sidans innehåll

Prana slutade femma i nordallsvenskan

14 APR 2019 21:37
Sammandrag på neutral plan som avslutning på serien. För oss innebar nu neutral plan spel på vår hemmahall men på bana 1-8!
  • Skapad: 14 APR 2019 21:37

Först och främst gällde det att vinna mot Jonsta i vår första match för att definitivt klara oss undan negativt kval, och det gick utmärkt då vi vann med klara 14-6!

Inget vidare spel på den ganska tuffa profilen men som sagt var segern det viktiga! Nu var det färdigspelat för dagen, och på söndagen väntade spel mot Vilhelmina och Umeå IK. Med 2 storsegrar i dom matcherna fanns faktiskt en chans till top-3 och kval till elitserien!

Första matchen mot Vilhelmina var jämn värre, men motståndarna var lite vassare på slutet och tog hem matchen med 11-9! Nu hade vi inget att spela om mot Umeå IK, och det märktes.... Visserligen en bra start, men sedan bedrövligt spel! Förlust 6-14 var ingen bra avslutning på säsongen!

Nåja, vi slapp kvala för att hålla oss kvar, det såg ju rätt illa ut på den punkten för några serieomgångar sedan, så vi får väl vara nöjda även om vi sista åren slutat 4:a men nu bara kom 5:a

Det är bara att ta nya tag inför nästa säsong! Klart redan nu är att vi ska ha ett träningsläger inför seriestarten, och i övrigt så får vi skärpa till träningsdosen så vi lyfter i tabellen nästa år!

Skribent: Prana
Epost: Adressen Gömd

 SPONSORER

 

 

 

 

STÖD BK PRANA.

Koppla ditt spelkort hos svenskaspel

för att stödja vår förening.

 

Postadress:
BK Prana - Bowling
Sara Almqvist, Frostkåge 270
93492 Kåge

Besöksadress:
Sara Almqvist, Gymnasievägen 14B
93157 Skellefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info