Seger för Ebba i comebacken. - BK Prana - Bowling - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Seger för Ebba i comebacken.

2017-09-23 19:11
Farmarlaget mötte på lördagen Guldkusten, och det mest intressanta var helt klart Ebba Högström som fick fira att hon fyllt 90 år med att göra comeback i F-Laget!
  • Uppdaterad: 2017-09-23 21:41

Men vi börjar dagens sammanfattning med A-laget som styrde skutan norrut för matcher mot Piteå BK och BK Loet.

Mot Piteå var det inget snack, Piteå körde över oss med 15-5 och det enda glädjeämnet var väl Peter som så ofta var brutalt bra! Nu med 946!!! Ett resultat ingen i någon av laget var i närheten av. Faktum är att Peter var 163 pinnar bättre än någon annan Pranaspelare!!!! Vad säger man?

Nya tag mot Loet i Luleå!

Tre jämna serier först där vi var något starkare och tog samtliga totaler och därav 2-3 x3 gav 6-9 och vi hade allt i våran hand, men det vart riktigt spännande!!!Vi tog ett banpar hyfsat klart, men vi behövde ett till och Peter och Sara lyckades spela oavgjort vilket också räckte för en seger med minsta marginal 10-9!!! Kul med seger men största överraskningen var kanske att Peter inte var bäst!!!!!!!!

Bäst Simpan med 828! Peter 817 och Micke B 814 också över 800.

Farmarlaget mötte som tidigare nämnt Guldkusten och det blev även där en rysligt jämn match som avgjordes först i slutrutorna när Kevin/Erika spurtade om sina mer rutinerade motståndare och tog hem den nödvändiga banpoängen som gav seger med 11-9!!! Ingmar bäst med 784 tätt följd av comebackande Lulle som rullade in helt okay 776.

Men den roligaste comebacken var ändå inte Lulles, utan Ebba Högström nyss fyllda 90 år som fick vara med om en seger i sin comeback! 518 är kanske inte något hon hade varit nöjd med på 80-talet då Ebba var Skellefteås bästa dam, men siffrorna är inte det viktigaste, jättekul för alla att se evigt unga Ebba på banorna i en seriematch igen! Vem som hade mest publikstöd i hallen stod klart då jublet var stort vid strikar och spärrar för Ebba.

Pranas yngsta spelare Tilda Holmberg 13 år tillsmammans med matchens äldsta spelare Ebba Högström 90 år.

Skribent: Mattias Ladås
Epost: Adressen Gömd

 SPONSORER

 

 

 

 

STÖD BK PRANA.

Koppla ditt spelkort hos svenskaspel

för att stödja vår förening.

 

Postadress:
BK Prana - Bowling
Magnus Holmberg, Vipgatan 2
93231 Skelleftehamn

Besöksadress:
Magnus Holmberg, Vipgatan 2
93231 Skelleftehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info