Nya förluster för Prana! - BK Prana - Bowling - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Nya förluster för Prana!

2017-04-08 19:26
Bortamatcher i helgen mot Pite och Boden, tuffa matcher och det blev inte lättare när klubbens stjärna fick lämna sent återbud på morgonen...
  • Uppdaterad: 2017-09-23 19:31

Peter har varit totalt dominerande i Prana denna säsong så det kändes verkligen när han fick lämna återbud på morgonen, men bara att ta nya tag och kanske skulle det göra att någon annan kliver fram?

Vi började i Pite och vilken start!!!! 1761 och 4-1 till oss imponerade stort! Simon bombade in 11 strike vilket gav 290!!!

Tyvärr kom en reaktion i den andra serien med svagt spel och 4-1 till Piteå och 5-5 i halvtid...

I den tredje serien var det jämnt värre, men efter att vi var lite bleka i slutrutorna tog Piteå åter 4-1 trots en jämn omgång.

9-6 till Piteå efter 3 serier och fördel Piteå men chansen fann! Och det såg bra ut med ett par rutor kvar då det lutade åt 4-1 till Prana och ovagjort 10-10, men i slutrutorna vek vi ner oss och tappade alla de otroligt jämna borden!!! 5-0 till Piteå efter att dom tagit totalen med ynka 29 poäng!!!!! Något av ett rekord?

Slutsiffrorna alltså 14-6 till Pite, rätt komiska siffror efter en sanslöst jämn match. kägelpoängen 6504--6463 säger en del också! 31 pinnar i diff mellan lagen.... Jaja det gäller att vinna borden!

Nestor Olle bäst med 876, Ladan inte långt efter med 869, Simpan gick in i väggen med 843 är ok... Men även i övrigt okej spel med 5 spelare över 800, en rätt bra laginsats faktiskt och ett steg i rätt riktning tycker jag!

Nya tag i Boden mot BBS f och åter startade vi upp med ledning!!! 3-2 till oss efter serie 1.

Dock 5-0 till Boden i andra och kraftig uppförsbacke med 7-3 i halvtid med siffrorna till Bodens fördel..

I tredje serien jämnt igen och vi tog 3-2 och matchen levde!!!!

Men i sista serien var Boden bättre, främst med bordsparet Bergman/Larsson som själv ordnade totalen. 3-2 till Boden och siffrorna 12-8 till Boden.

Även om siffrorna visar på en jämnare match än mot Pite var så inte fallet, Boden var ett nummer större helt enkelt. Bodens Fredde Larssons 1009 var dessutom i en helt egen division...

Individuellt var Åter Ladan och Olle i spets, denna gång var Ladan snäppet före efter en bra spurt. 875 på Ladan och 872 på Olle. Simpan åter 3:a i laget, nu med 833

Jaja, inte så mycket att säga om, okej insatser med tanke på att några spelare saknades, viljan kanske inte på topp heller då vi inte hade något att spela för.

Nu laddar vi för sammandraget, då ska vi ge allt för att avsluta säsongen i stor stil! och kanske ställa till det för några topplag!

Farmarlaget spelade mot Junsele på hemmaplan på lördagen. En förlust med  5-14, men flera ljusglimtar!

Ingo helt otroligt bra med hela 875!!! Måste vara personbästa! KUL!

Även Lulle riktigt bra! 861 är inte illa av denna lovande talang!

På söndagen matchade åter Prana F.  Återigen mot Junsele, nu mot deras farmarlag.

Det blev en enkel seger. hela 18-2!

Bäst var Mange som hoppade in och gav spets till laget. Hela 969 rullade han in. Även denna match bjöd på en rejäl överaskning och nytt personbästa! Adam gjorde 903 vilket är otroligt glädjande!!! Adam har spelat bra på sista tiden och nu fick han till det rejält!

Skribent: Prana
Epost: Adressen Gömd

 SPONSORER

 

 

 

 

STÖD BK PRANA.

Koppla ditt spelkort hos svenskaspel

för att stödja vår förening.

 

Postadress:
BK Prana - Bowling
Magnus Holmberg, Vipgatan 2
93231 Skelleftehamn

Besöksadress:
Magnus Holmberg, Vipgatan 2
93231 Skelleftehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info