Klubbmästerskapet har avgjorts! - BK Prana - Bowling - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskapet har avgjorts!

2017-04-29 15:39
Klubbmästerskap betyder säsongsavslutning för många, och finns det någon bättre avslutning än det prestigefyllda KM:et där det skall avgöras vem som är bäst i klubben!
  • Uppdaterad: 2017-09-23 19:31

Bäst denna säsong har ju Peter varit, helt fantastiskt duktig i seriespelet, så givetvis var peter storfavorit till att vinna! Men KM är KM.... KM-specialisten Olle har tex varit sämst 2:a sista 8 åren, en helt fantastisk svit. Kanske var Olle den främsta utmanaren?

Peter startade lite trögt, men en bingo på slutet gjorde att han skuggade ledaren Kai som rullade in 236. Förhandstippade Olle ägnade sig mest åt "fulhål"

Nåja, sedan fick Peter upp ångan och ingen var sedan i närheten... 1448 rullade peter in!!

Resten av startfältet fick slåss om silver och brons och rätt många var med i leken!  Starkt avslutande Kai lyckades i slutrutorna passera Micke B och tog silvret med 1308, ynka en pinne före Micke B 1307. Olle bara fyra med 1287 och något av en negativ skräll?

Micke Marklund såg länge ut att gå mot medalj, men 2 tunga serier på slutet gjorde att det "bara" blev 1255, men ett antal personliga rekord blev det! 706/3 är finfint, och 908 på 4 inte heller illa! troligen personbästa på både 5 och 6 serier också.

I damklassen var våran storstjärna Sara favorit, men fick se sig besegrad av Mamma Erika! Erika rullade in 1114. 31 pinnar före Sara!

Nu laddar vi batterierna för nästa säsong, men glöm inte Årsmötet!

Skribent: Mattias Ladås
Epost: Adressen Gömd

 SPONSORER

 

 

 

 

STÖD BK PRANA.

Koppla ditt spelkort hos svenskaspel

för att stödja vår förening.

 

Postadress:
BK Prana - Bowling
Magnus Holmberg, Vipgatan 2
93231 Skelleftehamn

Besöksadress:
Magnus Holmberg, Vipgatan 2
93231 Skelleftehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info