Formtoppen kom lite sent i år... - BK Prana - Bowling - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Formtoppen kom lite sent i år...

2017-04-23 22:57
Sist i serien och 9 raka förluster. Inget att spela för i det avslutande sammandraget... Men vi var väldigt sugna på att visa att vi kan bättre än det vi presterat under vårsäsongen, och alltid kul med sammandrag för alla lag i serien!
  • Uppdaterad: 2017-09-23 19:31

Vi startade upp på lördagen mot ett taggat Vilhemina som kämpade för att hamna top-3 och få kvala till Elitserien. Vi har ju förlorat både hemma och borta mot Vilhemina i serien så det kändes tufft.

En väldigt jämn match. Samtliga omgångar slutade 2-2 i banpoäng, men vi knep totalen i 3 av serierna och vann därmed matchen!!! Matchbäst Ladan med 913, och inte mycket sämre var Simon med 881. Men det var en lagseger! Alla spelare över 750 är BRA! Kägelpoängen 6538 inte heller fy skam! Och vi var bra i slutrutorna på serien, vilket visade att vi hade bra fokus.

Söndagmorgon och nya tag mot seriesuveränerna BK Flash!

En ganska jämn match spelmässigt, men nu såg det ut som många tidigare matcher i vår, vi gav bort massor i slutrutorna. 14-6 slutade matchen men kägelpoängen 6662-6405 visar att vi inte var såå långt bakom. Överlägset matchbäst denna match var Peter. Fantastiska 978 efter en perfekt 300 serie i sista serien!!! I övrigt var det lite tunnare denna match.

Säsongens sista match, detta mot ett Umeå IK som var tvungen att vinna för att nå kval till elitserien. Vi har under säsongen förlorat både hemma och borta mot UIK så givetvis svårt. Men vi ställde ju till det lite för Vilhemina med att slå dom, så givetvis var inställningen att ge allt för att slå även Umeå IK!

Vi startade upp med en 3-2 serie efter riktigt bra spel.

I andra serien spelade vi plötsligt otroligt bra!!! 1784 är fantastiskt bra och det gav 4-1 till oss. 7-3 i halvtid kändes lite överraskande men,,,

Tredje serien blev en reaktion. 1-4 i baken efter mediokert spel, och UIK nästan i kapp, skulle det bli ännu en sån där match där vi viker ner oss på slutet?

Svaret blev ett rungande NEJ! Vi körde över UIK i sista serien. 1785 säger en del om spelet....4-1 slutade serien och vi vann matchen med 12-8!

En otroligt bra match av oss!! Kägelpoängen 6783 är säsongsbästa och det högsta resultatet som slogs av alla lag under sammandraget. Hur många hade gissat på att Prana skulle göra det?  Bäst individuellt var Simon med 944, Coach Micke visade på skärpa och tryckte in finfina 937!!! Peter 922 är bra men vardagsmat för denne bolltrollare! Matchens största glädjeämne var nog ändå Alex som spelade bra hela helgen, men nu äntligen fick till det rejält och rullade in sin första 900-match! 911 med noll spärrmissar imponerade!

Som sagt en kanoninsats med 2 fina segrar och bra spel hela helgen av många olika spelare vilket är extra roligt! Vi är verkligen ett lag som trivs på sammandragen med neutral hall och förbundsstyrt banunderlag. Blir ju en härlig atmosfär med alla allsvenska lagen i samma hall samtidigt också, och det var gott om skratt och glada tillrop i en god anda lagen emellan.

Farmarlaget spelade oavgjort i hamn mot Guldkusten i hallens förmodat sista seriematch. Mange lyckades med konststycket att slå 300 i sin sista serie och totalt blev det hela 948!!! Micke M också fantastiskt duktig med fina 870!!! Adam 785 och Kevin 751 får också plus i kanten!!

Skribent: Prana
Epost: Adressen Gömd

 SPONSORER

 

 

 

 

STÖD BK PRANA.

Koppla ditt spelkort hos svenskaspel

för att stödja vår förening.

 

Postadress:
BK Prana - Bowling
Magnus Holmberg, Vipgatan 2
93231 Skelleftehamn

Besöksadress:
Magnus Holmberg, Vipgatan 2
93231 Skelleftehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info