Ansök om medlemskap här

Genom att maila till Magnus Holmberg så kan du ansöka om ett medlemskap.

STÖDMEDLEM

Vill du bara bidra till våran verksamhet kan du bli stödmedlem.

HALLICENS

Enklaste formen av medlemskap med licens innebär att du blir registerad hos svenska bowlingförbundet. Du får då något som kallas hallicens, detta kostar i dag 200:- för en säsong. Du får då också möjligheten att träna lite billigare.

Inga klubbträningar ingår i detta priset.

FULLVÄRDIG MEDLEM

Tävlingslicens är något som krävs för att kunna deltaga i tävlingar och seriespel.

Klubbträning och möjlighet till att spela seriespel.

UNGDOMAR

Fullvärdiga medlemar.

Klubbträning och möjlighet till seriespel i Pranas F-Lag.

Nybörjare, ungdomsträning på söndagar 17.00 - 18.00

28ggr per säsong

Hör gärna av dig om du har några frågor / Magnus

Mail: magnusvipg2@gmail

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter