Ansök om medlemskap - BK Prana - Bowling - IdrottOnline Klubb

Ansök om medlemskap här

Genom att maila till Magnus Holmberg så kan du ansöka om ett medlemskap.

STÖDMEDLEM

Vill du bara bidra till våran verksamhet kan du bli stödmedlem.

HALLICENS

Enklaste formen av medlemskap med licens innebär att du blir registerad hos svenska bowlingförbundet. Du får då något som kallas hallicens, detta kostar i dag 200:- för en säsong. Du får då också möjligheten att träna lite billigare.

Inga klubbträningar ingår i detta priset.

FULLVÄRDIG MEDLEM

Tävlingslicens är något som krävs för att kunna deltaga i tävlingar och seriespel.

Klubbträning och möjlighet till att spela seriespel.

UNGDOMAR

Fullvärdiga medlemar.

Klubbträning och möjlighet till seriespel i Pranas F-Lag.

Nybörjare, ungdomsträning på söndagar 17.00 - 18.00

28ggr per säsong

Hör gärna av dig om du har några frågor / Magnus

Mail: magnusvipg2@gmail

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter